La San Marino, o nouă asociaţie românească

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În micul stat San Marino, un grup de români şi italieni au constituit în luna februarie o asociaţie pe care au intitulat-o "San Marino-Italia-România". Prezentarea oficială va avea loc în

În micul stat San Marino, un grup de români şi italieni au constituit în luna februarie o asociaţie pe care au intitulat-o "San Marino-Italia-România". Prezentarea oficială va avea loc în luna mai şi tot atunci vor fi prezentate şi planurile asociaţiei. Obiectivele grupului au fost reunite sub denumirea "proiecte de viaţă".

"Asociaţia noastră intenţionează promovarea a tot ce au românii mai bun în toate domeniile: sport, economie, cultură, tradiţii. Vom organiza conferinţe despre colaborarea dintre România şi Republica San Marino. Legăturile pe care le avem de mai bine de 40 de ani s-au dovedit a fi prolifice şi dinamice în decursul timpului, dând importante rezultante, ce au apropiat în mod progresiv economiile, culturile și popoarele noastre", susţine Silvia Moroşanu, preşedinte al noii asociaţii.

Silvia Moroşanu (41 de ani) este absolventă a Facultăţii de ştiinţe Educative din cadrul Universităţii din Bologna, în prezent colaborator consular pe lângă Consulatul General Onorific al României în Republica San Marino.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite