Românii îl premiază pe Gianfranco Fini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizaţia italiană Assoforum, care promovează dreptul constituţional la libera asociere, a organizat joi la Roma o cină de gală, la care au participat numeroşi oameni politici din Italia, dar

Organizaţia italiană Assoforum, care promovează dreptul constituţional la libera asociere, a organizat joi la Roma o cină de gală, la care au participat numeroşi oameni politici din Italia, dar şi 50 de reprezentanţi ai asociaţiilor românilor din Peninsulă.
Membri organizaţiei italiene şi-au exprimat cu această ocazie disponibilitatea de a colabora cu românii din cadrul celor 16 asociaţii, în vederea îmbunătăţirii relaţiilor dintre cele două naţiuni, precum şi a facilitării integrării imigranţilor români în Italia.

Tot cu această ocazie, reprezentanţii asociaţiilor românilor din Italia i-au înmânat preşedintelui Camerei Deputaţilor din Peninsulă, Gianfranco Fini, o distincţie purtând mesajul “Lui Ginafranco Fini, prietenul românilor”, precum şi o lucrare bilingvă despre România. Politicianul a fost desemnat de către Assoforum “Omul politic al anului 2008”, în cadrul aceleeaşi manifestări.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite