Românii acuzaţi de complicitate la “violul de la Guidonia” rămân în arest la domiciliu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei doi români arestaţi sub acuzaţie de complicitate la fuga celor patru conaţionali închişi pentru violenţa sexuală petrecută la Guidonia în 22 ianuarie, vor rămâne în arest la

Cei doi români arestaţi sub acuzaţie de complicitate la fuga celor patru conaţionali închişi pentru violenţa sexuală petrecută la Guidonia în 22 ianuarie, vor rămâne în arest la domiciliu. Mugurel Goia şi Ionuţ Barbu vor aştepta procesul în casa unor rude din Nordul Italiei (Veneto).

Deciza a fost comunicată deTribunalul de reevaluare din Roma, prezidat de Giuseppe D’Arma. După arestarea celor şase români, cei doi presupuşi complici au primit arest la domiciliu pentru că nu aveau antecedente penale şi au demonstrat posibilitatea unui domiciliu.

Avocatul Dello Monaco a cerut reevaluarea deciziei emise de Tribunalul din Tivoli. El a motivat că cei doi români nu ştiau despre fapta conaţionalilor  şi că nu există dovezi care să demonstreze acest lucru. Tribunalul din Roma a reconfirmat arestul, dar a scos de sub sechestru telefoanele mobile ale celor doi, precum şi maşina în care au fost capturaţi în timp ce încercau să fugă în Nord.

Ceilalţi patru români sunt acuzaţi că au violat şi jefuit doi tineri italieni. În seara de 22 ianuarie, românii ar fi violat-o pe tânăra de 22 de ani după ce l-au închis în portbagajul maşinii pe prietenul acesteia. Ei au fost reperaţi pe baza telefonului mobil furat de la victimă. După o serie de interceptări telefonice, poliţiştii a descoperit că cei patru intenţionau să fugă în Nordul Italiei cu ajutorul lui Goia şi Barbu. Cei şase au fost arestaţi în maşină, pe autostradă. După interogatoriul de la comisariatul din Tivoli, cei şase au riscat să fie linşaţi de mulţimea furioasă care îi aştepta afară.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite