România, la târgul internaţional de mecanică specializată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Parma, "Oraşul mecanicii", îşi deschide porţile în perioada 3-5 aprilie 2008, pentru peste 1.000 de firme provenind din 20 de ţări. Expoziţia denumită Mecspe 2008 are ca profil mecanica

Parma, "Oraşul mecanicii", îşi deschide porţile în perioada 3-5 aprilie 2008, pentru peste 1.000 de firme provenind din 20 de ţări. Expoziţia denumită Mecspe 2008 are ca profil mecanica specializată şi constituie un punct de referinţă internaţional în ceea ce priveşte noile tehnologii din domeniu. Vor fi prezente şi firme din România, pe lângă participanţi din China, Arabia Saudită, Turcia, Franţa sau Germania.

Expoziţia se întinde pe o suprafaţă de 42.000 metri pătraţi, va avea 22 "insule" de lucru, vor avea loc 12 conferinţe şi 23 de miniconferinţe. În organizarea târgului sunt implicate 27 de asociaţii şi organizaţii din întreaga lume.

Demonstraţiile oferite de maşinile în lucru vor reprezenta unul dintre punctele de interes maxim pentru specialişti, dar şi pentru vizitatorii atraşi de acest domeniu industrial.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite