Români izgoniţi de poliţie din târgul de vechituri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În piaţa Ennio Flaiano, la Roma, 37 de poliţişti au intervenit în weekend pentru alungarea a 500 de vânzători români care au improvizat un târg de vechituri ilegal, relatează "Il


În piaţa Ennio Flaiano, la Roma, 37 de poliţişti au intervenit în weekend pentru alungarea a 500 de vânzători români care au improvizat un târg de vechituri ilegal, relatează "Il Giornale".

15 persoane, aproape toate de origine română au fost reţinute şi duse vineri dimineaţă la Oficiul pentru Străini din cadrul Chesturii, cu scopul de a fi identificate. Forţele de ordine au înlăturat 30 de tone de marfă folosită, netratată igienic aşa cum prevede norma.

Obiectele, jucării vechi, farfurii de ceramică, haine uzate, cărucioare fără roţi, toate proveneau direct din containerele de gunoi. Firma Ama, care se ocupă de curăţenia oraşului, a dus imediat toată marfa la groapa de gunoi. Poliţiştii susţin că, deseori, aceste târguri sunt un paravan pentru vânzarea de marfă furată. Persoanele care locuiesc în zona pieţei au aplaudat poliţiştii pentru intervenţia efectuată.

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite