Româncele din diasporă se întâlnesc la Vatra Dornei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Uniunea Internaţională a Femeilor Românce (UNIFERO), din Statele Unite ale Americii, va organiza la Vatra Dornei, în perioada 26 - 29 iunie a.c., conferinţa internaţională pe tema condiţiei

Uniunea Internaţională a Femeilor Românce (UNIFERO), din Statele Unite ale Americii, va organiza la Vatra Dornei, în perioada 26 - 29 iunie a.c., conferinţa internaţională pe tema condiţiei româncei imigrante. Evenimentul se va desfăşura în parteneriat cu Primăria Municipiului Vatra Dornei şi cu organizaţia non-guvernamentală "Şanse Egale pentru Femei", din Iaşi.

La întâlnire au fost invitate şi reprezentantele asociaţiilor din Italia, cu scopul de a comunica problemele cu care se confruntă româncele în Peninsulă şi experienţele de viaţă pozitive ale acestora. Cu aceeaşi ocazie, participantele la discuţii vor încerca să găsească şi soluţii pentru ameliorarea condiţiei femeii românce de peste graniţe.

UNIFERO este o organizaţie non-guvernamentală, non-profit, înfiinţată în SUA în februarie 2007, pentru a veni în sprijinul româncelor de pretutindeni. Preşedinta şi fondatoarea acestei organizaţii este profesoara Smaranda Cazan - Livescu.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite