Româncă în vacanţă, ucisă de un şofer băut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihaela Postelnicu, 26 de ani, a sosit vineri din România la aeroportul Caselle, lângă Torino. Ea a venit în vacanţă la mătuşa sa, Ana Bitiuşcă, 31 de ani, care locuieşte şi munceşte

Mihaela Postelnicu, 26 de ani, a sosit vineri din România la aeroportul Caselle, lângă Torino. Ea a venit în vacanţă la mătuşa sa, Ana Bitiuşcă, 31 de ani, care locuieşte şi munceşte la Torino.

Nu a apucat decât să meargă sâmbătă seara la cină împreună cu mătuşa şi câţiva prieteni italieni în localitatea Pino. Asta a fost tot ce a reuşit să vadă în Italia.

În timp ce maşina lor cobora dinspre Pino în direcţia Torino, Enrico T., 29 de ani, la volanul unui BMW a intrat pe contrasens şi a accelerat puternic. Impactul a fost devastator. Şoferul BMW-ului şi cei doi prieteni ai săi nu au păţit nimic. În schimb, Mihaela, care stătea pe scaunul din dreapta şoferului a murit după două ore la Spitalul San Giovanni Bosco. Ana, mătăşa fetei, şi Davide Saggiorato, 44 de ani, prietenul său, au fost şi ei internaţi în spital, dar nu sunt în pericol de moarte.

Prietenii cu care Mihaela tocmai luase cina nu au putut să creadă ce s-a întâmplat. Au cunoscut-o cu puţin timp înainte, era o persoană plină de viaţă care nu vorbea italiana, dar vroia să cunoască Italia.

Enrico T. a fost supus testului pentru măsurarea alcoolemiei iar rezultatul a fost pozitiv. El este cercetat în stare de libertate pentru conducere sub influenţa alcoolului şi omor din culpă.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite