Româncă ucisă de o supradoză de heroină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Românca Daniela Ciril (25 ani), este una dintre victimele recente ale lumii drogurilor. Doza fatală a fost cumpărată în zona parcului Stura, din Torino, aşa numitul "Toxic Park", relatează

Românca Daniela Ciril (25 ani), este una dintre victimele recente ale lumii drogurilor. Doza fatală a fost cumpărată în zona parcului Stura, din Torino, aşa numitul "Toxic Park", relatează cotidianul "Cronacaqui". Tânăra a fost găsită marţi dimineaţă în stare de agonie şi a fost transportată la Spitalul Giovanni Bosco. Joi seară a decedat, în urma complicaţiilor.

Daniela nu avea un domiciliu fix şi a fost identificată după amprentele care se aflau în baza de date a carabinierilor. Se presupune că fata îşi vindea corpul traficanţilor de droguri pentru a îşi putea procura dozele.

Procurorii au deschis o anchetă pentru a identifica persoanele care i-au vândut doza fatală. La acuzaţia de trafic de droguri se adaugă şi cea de omor din culpă.

Investigatorii susţin că traficanţii care au distribuit doza mortală nu vor fi uşor de localizat. În aceeaşi zonă, în ultimele opt luni au mai murit încă patru persoane din cauza supradozelor cu heroină.

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite