Româncă sechestrată de o bandă de sârbi, la Roma

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O bandă de cetăţeni sârbi a sechestrat două femei, o româncă şi o bulgăroaică, după ce le-a cumpărat cu 12.000 şi, respectiv, 5.000 de euro, informează jurnalul "Corriere della

O bandă de cetăţeni sârbi a sechestrat două femei, o româncă şi o bulgăroaică, după ce le-a cumpărat cu 12.000 şi, respectiv, 5.000 de euro, informează jurnalul "Corriere della Sera".

Tânăra româncă în vârstă de 17 ani, Ştefania, şi femeia bulgară, Maria, mamă a patru copii, au fost cumpărate de un clan de sârbi care opera în Roma. La efectuarea "tranzacţiei" se pare că au fost implicaţi şi cetăţeni români.

Sârbii le-au luat actele de identitate, le-au constrâns să fure şi le-au agresat fizic şi psihic în mod frecvent. Cele două femei au reuşit să fugă, fiind găsite de agenţii Task Force ai poliţiei municipale din Roma pe data de 23 noiembrie. Ele au colaborat cu anchetatorii pentru a-i demasca pe infractori.

În urma investigaţiilor s-a descoperit că infractorii sârbi erau trei bărbaţi, Sabban Djorgevic, de 20 ani, Dragan Djorgevic, de 51 ani, Goran Djorgevic, de 29 ani, şi o femeie, Mira Djorgevic, de 50 ani.

Cei patru au cumpărat un teren în regiunea Latina, pe care au construit barăci şi parcări pentru rulotele în care care erau ţinute ilegal cele două femei.

Activitatea criminală a clanului s-a desfăşurat în regiunile Roma şi Latina, începând din februarie 2003 până anul acesta. Banda condusă de Dragan şi Mila Djorgevic se ocupa cu furturi, răpiri şi sechestrare de persoane.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite