Românca violată şi concediată, ajutată de o asociaţie umnaitară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociaţia umanitară “Arciconfraternita” este alături de Magdalena, românca violată într-un call-center, care şi-a pierdut locul de muncă în urma tragicului episod. “Arciconfraternita”

Asociaţia umanitară “Arciconfraternita” este alături de Magdalena, românca violată într-un call-center, care şi-a pierdut locul de muncă în urma tragicului episod. “Arciconfraternita” i-a găsit româncei un alt job.

Anunţul despre noul loc de muncă al româncei a fost făcut de Sveva Belviso, responsabilul departamentului de Politici Sociale din Primăria Romei.

Belviso a spus: “Magdalena a trecut printr-o experienţă tragică. Din păcate, suferinţa prin care a trecut îi va lăsa o amintire de neşters. Ceea ce am făcut noi e doar un mic gest de ajutor care a fost posibil datorită administraţiei publice şi asociaţiilor.”

În 15 mai 2008, tânăra româncă lucra de puţin timp ca menajeră într-un call-center din via Vescovio, în momentul în care  un bărbat a ameninţat-o cu un cuţit. Acesta a obligat-o astfel să întreţină raporturi sexuale cu el.

Imediat după viol, Magdalena a cerut ajutor într-un bar din apropierea locului de muncă şi a chemat forţele de ordine. În urma cercetărilor, poliţia l-a găsit vinovat pe Alessio Amodio, un italian de 39 de ani, prietenul proprietarei call-center-ului. La scurt timp, Magdalena a fost concediată de către patroană.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite