Româncă arestată în cazul bijutierului ucis la Axa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adriana Constantin (24 ani), de origine română, a fost arestată ieri la Roma. Ea este bănuită de implicare în cazul uciderii bijutierului italian Francesco Lenzi, jefuit şi asasinat pe 25

Adriana Constantin (24 ani), de origine română, a fost arestată ieri la Roma. Ea este bănuită de implicare în cazul uciderii bijutierului italian Francesco Lenzi, jefuit şi asasinat pe 25 noiembrie, la Axa, la periferia Romei.

Se pare că femeia, care era rudă cu una dintre menajerele italianului, le-ar fi furnizat celorlalţi români implicaţi în asasinat, detalii despre casa victimei şi valorile deţinute de acesta.

Alte două persoane au mai fost arestate în acest caz. Ion Radu Iancu, de 26 de ani, a fost reţinut la Milano, la câteva zile după comiterea crimei.

Poliţiştii au descoperit în bagajul său peste 700 de piese preţioase în valoare de 800.000 de euro, aparţinând magazinului bijutierului Francesco Lenzi.

Cea de-a treia persoană implicată în caz este tot un român în vârstă de 43 de ani. El a fost arestat pe 8 decembrie la Aprilia (localitate aflată la 46 de kilometri sud de Roma).

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite