Român dispărut în Tibru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cătălin Iliuţă Tasană, 30 de ani, s-a aruncat în fluviul Tibru, la Roma, după ce a fugit pe fereastra spitalului în care a fost dus pentru investigaţii medicale.

Românul a ajuns la serviciul de urgenţe al Spitalului „Fatebenefratelli" (foto) din Roma în urma unei altercaţii cu alţi conaţionali, care a avut loc în gara Tiburtina. În stare de ebrietate, Iliuţă a fost trimis la spital de carabinierii sosiţi la locul faptei pentru că acuza dureri în zona toracică. Medicul de gardă i-a acordat „cod verde", ceea ce înseamnă că nu reprezenta o urgenţă medicală.

După patru ore de aşteptare, din investigaţiile medicale efectuate la spital a reieşit faptul că românul nu suferea de vreo afecţiune, în ciuda faptului că acuza dureri cumplite. Astfel, doctorii au cerut ajutorul unui psihiatru.

După examenul psihiatric, românului i-a fost propusă internarea în secţia de specialitate. În timp ce bărbatul era supus altor teste, s-a eliberat un loc în spitalul „Fatebenefratelli", unde pacientul ar fi trebuit să stea peste noapte pentru a-i fi observată evoluţia.

Potrivit purtătorului de cuvânt al spitalului, în timp ce aştepta internarea, românul a ieşit pe una dintre ferestre, s-a căţărat pe parapetul de pe malul Tibrului şi a mers spre unul dintre poduri. La scurt timp, Iliuţă s-a aruncat în apă, iar un trecător a alertat autorităţile. În prezent, românul este dat dispărut, cercetările fiind îngreunate de apa tulbure a fluviului.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite