Român ucis şi abandonat de un şofer italian

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer italian de 45 ani a accidentat mortal un biciclist român aseară, în zona Latina. Victima, Iulian Baeram (45 ani), era originar din Băileşti, judeţul Dolj. Românul se deplasa

Un şofer italian de 45 ani a accidentat mortal un biciclist român aseară, în zona Latina. Victima, Iulian Baeram (45 ani), era originar din Băileşti, judeţul Dolj.

Românul se deplasa cu bicicleta spre casă, când a fost lovit în plin de un camion condus de un italian. În urma impactului, Iulian Baeram a fost aruncat într-un şanţ pe marginea şoselei. Autorul a părăsit locul accidentului, neanunţând astfel poliţia sau ambulanţa. Trupul victimei a fost găsit la câteva ore după incident.

Carabinierii l-au identificat în cursul dimineţii pe camionagiul italian în zona orasului Formia şi l-au arestat sub acuzaţia de omucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului, fără acordarea primului ajutor.

Iulian era tatăl unei fetiţe, care-i fusese luată de serviciile de asistenţă socială pentru protecţia minorilor, din cauza sărăciei în care trăiau. Românul îşi angajase un avocat, ca să-şi recapete copilul.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite