“Român proaspăt eliberat din închisoare, caut răzbunare”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un român abia ieşit din închisoare, pe nume Sandu Emil (41 ani), a vrut să se răzbune pe victima sa, o româncă. Ea îl deferise autorităţilor în urmă cu 10 luni. Bărbatul încercase

Un român abia ieşit din închisoare, pe nume Sandu Emil (41 ani), a vrut să se răzbune pe victima sa, o româncă. Ea îl deferise autorităţilor în urmă cu 10 luni.

Bărbatul încercase să-i fure conaţionalei sale o bicicletă şi s-o jefuiască, la data de 9 ianuarie, la Calmiera, Lecce. El a fost însă oprit de către carabinieri, arestat şi a condamnat la o pedeapsă de 10 luni de închisoare.

Recent, românul a fost eliberat şi a dorit să se răzbune pe femeia care îl denunţase. Zilele trecute, el s-a deplasat la domiciliul acesteia şi a încercat să forţeze uşa locuinţei româncei, lovind-o cu pumnii şi picioarele. De asemenea, el a ameninţat-o pe femeie cu moartea.

Carabinerii descinşi de urgenţă la faţa locului l-au arestat pe bărbat şi l-au trimis din nou la închisoare. Românul va trebui să răspundă în faţa legii pentru infracţiunile de violare de domiciliu, ameninţare şi provocare de daune materiale.


Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite