Român prins cu cărţi de credit clonate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un român în vârstă de 30 de ani, pe nume Lucian Ioan Elisei, a fost arestat zilele trecute pentru uz fraudulos de cărţi de credit, la Imperia (oraş din apropiere de Genova). O patrulă a

Un român în vârstă de 30 de ani, pe nume Lucian Ioan Elisei, a fost arestat zilele trecute pentru uz fraudulos de cărţi de credit, la Imperia (oraş din apropiere de Genova).

O patrulă a carabinierilor a observat prezenţa suspectă a conaţionalului nostru în apropierea unui bancomat al poştei italiene.

Atunci când oamenii legii s-au apropiat de el, românul a încercat să fugă. La percheziţia corporală, carabinierii au descoperit asupra acestuia 10 cărţi de credit clonate.

După identificare, poliţiştii au efectuat o percheziţie la domiciliul românului, unde au descoperit alte 20 de cărţi de credit false, două computere, suma de 2.000 de euro, precum şi un aparat folosit  pentru clonarea cărţilor de credit, numit Skimmer.

Într-un automobil aparţinând unui alt conaţional, un prieten al infractorului, oamenii legii au descoprit alte 30 de cărţi de credit clonate.

Românul se află în prezent în arestul poliţiei din Imperia.


Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite