Român mort într-o explozie - Update

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un român în vârstă de 39 de ani, pe nume Stelică Tindeche, şi-a pierdut aseară viaţa într-o deflagraţie.

Bărbatul locuia în Ponte Biscottino, în apropiere de Pisa, împreună cu soţia şi cei doi copii. Blocul în care locuia familia de români a explodat, cel mai probabil din cauza unei scurgeri de gaze.

Soţia românului, în vârstă de 32 de ani, şi copiii de 6 şi respectiv 12 ani, au fost transportaţi de urgenţă la spital şi se află în prezent în afara oricărui pericol.

La etajul doi al imobilului locuia un pensionar italian în vârstă de 63 de ani, care a fost rănit uşor.

Potrivit cercetărilor pompierilor, se pare că tragedia a fost provocată de o scurgere de gaze provenind din apartamentul italianului. 

În urma deflagraţiei, acoperişul edificiului s-a prăbuşit peste locatari. Echipele de prim ajutor sosite de urgenţă la faţa locului, le-au salvat pe românca în vârstă de 32 de ani, precum şi pe cei doi copii ai acesteia, în vârstă de 6 şi respectiv 12 ani.

Pentru tatăl copiiilor, Stelică Tindeche (39 ani),  de profesie camionagiu, nu s-a mai putut face nimic. El a fost găsit mort, sub dărâmături.

Trei dintre victime au fost transportate de urgenţă la spitalul din Livorno, iar băiatul de 12 ani, la un spital specializat în arsuri din Pisa.

Primarul oraşului Collesalvettti, unde cei doi copii mergeau la şcoală, şi-a exprimat regretul pentru tragedia care a lovit familia de români, afirmând că aceştia erau foarte apreciaţi şi bine integraţi în comunitatea locală.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite