Român împuşcat după ce a jefuit o tutungerie în Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul unei tutungerii din Aprilia (35 kilometri sud de Roma) a împuşcat un român, M.D.D. (21 ani), după ce acesta îi jefuise magazinul, împreună cu alţi trei români. Episodul a avut loc

Patronul unei tutungerii din Aprilia (35 kilometri sud de Roma) a împuşcat un român, M.D.D. (21 ani), după ce acesta îi jefuise magazinul, împreună cu alţi trei români. Episodul a avut loc luni noaptea, în faţa tutungeriei din via Fossignano la periferia est a oraşului.

Italianul, Davide Marini (44 ani), care deţinea arma legal, locuia împreună cu soţia la etajul de deasupra tutungeriei şi a fost trezit de zgomotele făcute de banda de români. Iniţial a încercat să iasă din casă, dar a constatat că hoţii îi blocaseră uşa de la apartament. A ieşit cu o puşcă în balcon, de unde a văzut banda de români care se îndepărta în fugă.

A început să tragă, iar unul dintre gloanţe l-a ajuns pe unul dintre români. Contactaţi de redacţia "Adevărul", carabinierii din Latina au spus că românul nu avea domiciliu fix şi era şomer. Ceilalţi membri ai bandei şi-au pierdut urma şi sunt acum căutaţi de forţele de ordine.

Patronul tutngeriei se află acum în arestul carabinierilor din Aprilia, la dispoziţia procurorului. Conform legii italiene, el riscă să fie acuzat de omor din culpă. Patronii magazinelor din vecinătate sunt de partea italianului şi susţin că acesta a făcut bine, întrucât erau exasperaţi de spargerile repetate din ultima vreme.

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite