Roma: 230 de români arestaţi, de la începutul anului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De la începutul acestui an, carabinierii de la Comandamentul din Roma au arestat 1.421 de persoane, atât italieni, cât şi străini. Un procent de 54% dintre cei arestaţi, respectiv 770 de

De la începutul acestui an, carabinierii de la Comandamentul din Roma au arestat 1.421 de persoane, atât italieni, cât şi străini. Un procent de 54% dintre cei arestaţi, respectiv 770 de persoane, sunt cetăţeni străini.

Comunitatea de imigranţi cu cel mai mare număr de arestări la Roma a fost cea românească.  230 de cona’ionali au fost arestaţi de la începutul anului, reprezentând 16,18% din numărul total al celor arestaţi. Românii sunt urmaţi în acest top de marocani (60 arestări) şi senagalezi (36 arestări).

Principalele infracţiuni pentru care au fost efectuate arestările au fost furturile (246 de persoane arestate), urmate de traficul de substanţe stupefiante (74 de arestări) şi de jafuri (41 arestări). De asemenea, de la începutul anului, 12 persoane au fost arestate pentru violenţă sexuală, dintre care şase erau de naţionalitate română.

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite