Roma: Un român a fost ucis prin înjungiere în stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cadavrul unui român a fost găsit într-o baltă de sânge pe stradă. Victima a fost înjunghiata de un alt român, relatează "Il Messaggero". Tudor Sorin Aleodor, un bărbat de 30 de ani, a

Cadavrul unui român a fost găsit într-o baltă de sânge pe stradă. Victima a fost înjunghiata de un alt român, relatează "Il Messaggero".

Tudor Sorin Aleodor, un bărbat de 30 de ani, a fost găsit luni dimineaţă de un trecător pe stradă în apropiere de Roma. La locul indicat au ajuns agenţii de poliţie ai regiuni şi medicii ambulanţei care l-au transportat pe bărbat la un spital din apropiere.

Din nefericire românul a murit. Pe corpul său au fost găsite trei răni provocate de un cuţit.

În stradă au fost găsite haine murdare de sânge şi două biciclete. După mai multe cercetări anchetatorii au reţinut un român, de 37 de ani, Dinu Paraschiv. Cei doi imigranţi, amândoi beţi, s-au certat din cauza banilor, disputa dintre cei doi s-a terminat cu înjungierea lui Sorin cu trei lovituri de cuţit în torace.

Românii erau muncitori şi se cunoaşteau pentru că locuiau în apropiere. Ieri seară au ieşit cu biciletele şi au început să se certe în Piaţa Colombo, unde s-au oprit la un chioşc să mănânce un sandvis. Când a ajuns acasă agresorul a spus familiei sale că a fost jefuit.

Anchetatorii au aflat de la soţia victimei că cei doi bărbaţi au ieşit împreună şi l-au reţinut pe agresor. Acesta a povestit că a fost victima unui jaf, dar după mai multe contradicţii în afirmaţiile sale a fost reţinut.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite