Roma: Un român condamnat la 18 ani de închisoare pentru uciderea unui homosexual

0
Publicat:
Ultima actualizare:

George Alin Chişereu a fost condamnat la 18 ani închisoarepentru uciderea unui homosexual, relatează "Il Messaggero". El va trebui să plătească şi o despăgubire în bani, pentru sora

George Alin Chişereu a fost condamnat la 18 ani închisoarepentru uciderea unui homosexual, relatează "Il Messaggero". El va trebui să plătească şi o despăgubire în bani, pentru sora victimei.

George, un cetăţean român în vârstă de 24 de ani, a fost acuzat anul trecut de uciderea pe 7 martie, a lui Roberto Chiesa, un homosexual cu care avusese o întâlnire.

Roberto Chiesa, subofiţer de marină în retragere, a fost găsit mort în apartamentul său din zona San Giovanni din Roma, jefuit şi ucis cu cinci lovituri de cuţit în zona gâtului.

Acuzarea a cerut o pedeapsă de 20 de ani de închisoare pentru omucidere voluntară şi jaf. În ciuda sentinţei, avocatul acuzării, Daniele Stoppello, s-a declarat mulţumit: "Important a fost faptul că judecătorul a recunoscut vinovăţia lui Chişereu, neadmiţând proba apărării privind incapacitatea fizică şi psihică a făptaşului în momentul săvârşirii crimei. Consider potrivită pedeapsa aplicată, deşi ea nu poate înlocui durerea pricinuită surorii lui Chiesa şi lui Mario Chinazzo, bărbatul cu care convieţuia victima, care între timp decedat şi el''.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite