Roma: Operaţiune a carabinierilor într-o tabără de 700 de nomazi, soldată cu 50 de ţigani arestaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Roma au desfăşurat azi-noapte o vastă operaţiune de control în cea mai mare tabără de ţigani din capitala Italiei. În zona respectivă locuiau aproximativ 700 de

Poliţiştii din Roma au desfăşurat azi-noapte o vastă operaţiune de control în cea mai mare tabără de ţigani din capitala Italiei.

În zona respectivă locuiau aproximativ 700 de imigranţi, operaţiunea carabinierilor soldându-se cu cel puţin 50 de arestări, informează cotidianul "Corriere della Sera".

Minorii reprezintă 50% din cele 700 de persoane din tabăra de pe strada Salone, cetăţenii străini fiind de naţionalitate sârbă, bosniacă şi română. Cele 50 de persoane arestate de forţele de ordine au fost reţinute pentru că nu au putut prezenta acte de identitate.

Gianni Alemanno, noul primar al Romei, a promis locuitorilor capitalei că va lua măsuri pentru ca italienii "să redevină stăpâni la ei acasă". El promite expulzarea a aproximativ "20.000 de imigranţi ilegali" care au "comis delicte şi continuă să locuiască în Roma".

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite