Roma: Expulzările încep în 15 octombrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Romei, Gianni Alemmano, a anunţat data când vor începe operaţiunile propriu-zise de expulzare, în cadrul emisiunii “Sâmbătă şi duminică” transmisă de postul naţional de

Primarul Romei, Gianni Alemmano, a anunţat data când vor începe operaţiunile propriu-zise de expulzare, în cadrul emisiunii “Sâmbătă şi duminică” transmisă de postul naţional de televiziune RAI. Tot la acea dată, toţi ţiganii din Roma întâlniţi în taberele ilegale vor fi mutaţi în taberele construite de primărie, cu câţiva ani în urmă.

În 15 octombrie, prima fază a recensământului Crucii Roşii Italiene în taberele ilegale se va încheia. Interpretarea informaţiilor adunate va permite identificarea persoanelor care au comis infracţiuni, dar şi numărul celor care vor fi mutate în structuri organizate.

Prima categorie, pasibilă de expulzare, nu priveşte doar ţiganii, ci toate persoanele fără o locuinţă şi un venit lunar, înregistrate de Crucea Roşie. Primarul a adăugat că raziile nocturne ale poliţiei şi carabinierilor vor continua până când fenomenul taberelor ilegale va lua sfârşit.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite