Roma: Doi hoţi albanezi pretindeau a fi români

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia italiană a arestat doi albanezi care terorizau cu jafuri nocturne zona de nord a Romei, relatează "Il Messaggero". Cei doi intrau noaptea în case italienilor şi agresau membrii

Poliţia italiană a arestat doi albanezi care terorizau cu jafuri nocturne zona de nord a Romei, relatează "Il Messaggero".

Cei doi intrau noaptea în case italienilor şi agresau membrii familiei în somn, obligând apoi victimele să le dea banii şi bijuteriile din casă.

În timpul agresiunilor hoţii se dădeau drept români. Cine se opunea cererilor lor era bătut, sau maltratat. Unui baiat, i-au tăiat un deget pentru că nu vroia să le dea informaţii despre bunurile din casă.

Unul dintre cei doi albanezi exploata două tinere românce, una dintre ele minoră, obligându-le să se prostitueze. De frica agresorilor, una din cele două tinere a avortat şi a îngropat copilul în apropiere de locul unde se prostitua.

Tâlharii se căţărau la etajele superioare pe tuburile de gaz şi intrau în apartamente forţând ferestrele. Victimele erau trezite cu lumina de la lanternă, aprinsă brusc în faţa lor.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite