Revista presei italiene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, ziarele din Peninsulă dedică în cea mai mare parte prima pagină celui de-al patrulea guvern Berlusconi. Noul cabinet va depune jurământul astăzi în jurul orei 17.00 (18.00 ora

Astăzi, ziarele din Peninsulă dedică în cea mai mare parte prima pagină celui de-al patrulea guvern Berlusconi. Noul cabinet va depune jurământul astăzi în jurul orei 17.00 (18.00 ora României).

La Repubbica remarcă legat de acest subiect, numărul redus al minştrilor, precum şi uşurinţa şi rapiditatea cu care s-a fomat acest guvern.

Corriere della Sera se ocupă pe larg de Târgul de Carte de la Torino. Atrag atenţia impozantele măsuri de siguranţă, cu peste o mie de agenţi de ordine.

Il Giorno relatează despre cazul cadavrului unui copil de aproximativ cinci luni aruncat în sistemul de canalizare. Corpul a fost descoperit din întâmplare de nişte mucitori care trebuiau să schimbe o pompă.

Libero continuă scandalul provocat de publicarea veniturilor italienilor pe site-ul Fiscului italian. Deşi precedentul guvern şi-a dat avizul pentru transparenţa totală asupra veniturilor italienilor, Garantul pentru respectarea privacy în Italia, a decis că publicarea a fost ilegală.

Il Giornale acordă mult spaţiu cazului unui profesor de la o şcoală elementară din Milano, acuzat de a fi abuzat sexual (fizic sau verbal) de o întreagă clasă de copii.

Il Riformista ignoră formarea noului guvern şi dedică în întregime prima pagină, aniversării a 60 de ani de la infiinţarea statului Israel.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite