Reţea româno-italiană de proxeneţi, demascată în Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia din Castrovillari (oraş din sudul Italiei), a arestat zilele trecute, o organizaţie criminală mixtă, compusă din trei români, doi bărbaţi şi o femeie, şi trei italieni, sub

Poliţia din Castrovillari (oraş din sudul Italiei), a arestat zilele trecute, o organizaţie criminală mixtă, compusă din trei români, doi bărbaţi şi o femeie, şi trei italieni, sub acuzaţia de trafic de carne vie.

Alţi patru membri ai bandei sunt în continuare căutaţi de către autorităţile din Italia, în timp ce doi se pare că se află în România. Operaţiunea de demascare a proxeneţilor a fost numită de către poliţistii italieni operaţiunea “Ursaru”.

Infractorii se fac vinovaţi de exploatarea a zeci de femei, o mare parte dintre ele de origine română, minore, şi chiar femei însărcinate. Acestea erau “atrase” să vină în Italia, sub false promisiuni , cum ar fi găsirea unui loc de muncă sau contractarea unei căsătorii. Reţeaua infracţională opera atât în sudul Italiei, în Calabria, cât şi în partea superioară a Peninsulei, în Emilia Romagna.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite