Reduceri pentru oamenii săraci de la Roma

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reduceri pentru oamenii săraci de la Roma
Reduceri pentru oamenii săraci de la Roma

Locuitorii din provincia Roma care au venituri mici vor putea folosi de Sărbători un card special pentru a cumpăra diverse produse cu reduceri.

Autorităţile locale din provincia Roma au emis carduri electronice cu denumirea de „Family Card".

Cu ajutorul acestora, titularii vor beneficia de reduceri de preţ într-o reţea de magazine cu care au fost încheiate acorduri în acest sens.

Proiectul este susţinut de peste 450 de firme din oraşul Roma şi din provincie. Administraţia provinciei speră că se va depăşi numărul de 1000 de adeziuni din partea comercianţilor.

Reduceri acordă marile centre comerciale, magazinele de tip discount, peste 100 de puncte de vânzare, brutării, restaurante şi librării.

În provincia Roma locuiesc legal în jur de 122.000 de români, iar fără acte aproape tot atâţia.

În afară de români, în provincie se mai află peste 240.000 de străini, provenind din 185 de ţări.

Nivelul de trai în capitala italiană este mai scăzut decât în multe oraşe din nordul ţării, astfel încât iniţiativa a fost foarte apreciată de rezidenţi.

Pentru a beneficia de reduceri la toate bunurile din reţeaua de magazine, este nevoie de o legitimaţie nominală valabilă până în decembrie 2011.

Pentru obţinerea legitimaţiei „Family Card", solicitanţii trebuie să fie rezidenţi în provincia Roma, iar venitul lor pe familie să nu depăşească 40.000 de euro pe an pentru patru membri.

Persoanele peste 65 de ani trebuie să obţină venituri de cel mult 15.000 de euro pe an. 

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite