Răzbunare românească

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei români au fost arestaţi în noaptea de 3 spre 4 octombrie, sub acuzaţia de violenţă agravată, sechestru de persoană şi rezistenţă la arest. Carabinierii din Viterbo (centrul Italiei) au

Trei români au fost arestaţi în noaptea de 3 spre 4 octombrie, sub acuzaţia de violenţă agravată, sechestru de persoană şi rezistenţă la arest. Carabinierii din Viterbo (centrul Italiei) au primit în jurul orei 1 un apel de urgenţă din partea unui român de 25 de ani, care susţinea că a fost sechestrat timp de câteva ore şi agresat de alţi trei conaţionali.

După apelul iniţial, două patrule de poliţie au pornit în cautarea victimei care a fost găsită în zona agricolă Sant’Eutizio. Tânărul a fost dus imediat la spital unde a fost diagnosticat cu multiple leziuni în diverse părţi ale corpului, medicii declarând că acestea sunt vindecabile în circa 30 de zile.

După identificarea locuinţei agresorilor, poliţia a fost nevoită să intre cu forţa în apartament deoarece românii s-au baricadat înăuntru şi s-au opus arestării. Carabinierii i-au arestat în urma unei scurte lupte corp-la-corp. Motivele care au stat la baza agresiunii iniţiale sunt de ordin personal, cei trei răzbunându-se pe modul în care victima se comporta cu ei la serviciu. Agresorii au înregistrat cu un telefon mobil bătaia administrată conaţionalului, cu scopul de a se lăuda celorlalţi colegi şi de a se face respectaţi.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite