Ramona Bădescu strânge bani şi pentru săracii italieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Matarazzo Family Care Foundation" a organizat la Roma un spectacol de binefacere la care au participat o serie de vedete ale televiziunii italiene. Scopul acţiunii a fost susţinerea familiilor

"Matarazzo Family Care Foundation" a organizat la Roma un spectacol de binefacere la care au participat o serie de vedete ale televiziunii italiene. Scopul acţiunii a fost susţinerea familiilor nevoiaşe italiene prin strângerea de fonduri.

Prezentatorul evenimentului a fost Fabrizio Frizzi, alături de gazda de onoare a serii, Stefania Sandrelli. Pe lista invitaţilor speciali s-a aflat şi Ramona Bădescu, celebră deja pentru implicarea sa în campanii caritabile. La eveniment s-au colectat fonduri pentru achiziţionarea unor articole de îngrijire a copiilor. Produsele urmează a fi înmânate unui număr de 300 de familii care trăiesc la limita subzistenţei.

Alte vedete şi personalităţi prezente au fost: Lorella Cuccarini, ambasadorul Italiei în Elveţia, Giuseppe Deodato, prinţesa Vittoria Windish Graetz şi alţii. Cu această ocazie, cântăreţul napoletan Pino Daniele a susţinut un mini-recital.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite