Ramona Bădescu, premiată pentru voluntariat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dincolo de proiectele artistice, actriţa româncă din Peninsulă este implicată în diferite acţiuni de voluntariat, pentru care va fi premiată la Roma. Distincţiile conferite de

Dincolo de proiectele artistice, actriţa româncă din Peninsulă este implicată în diferite acţiuni de voluntariat, pentru care va fi premiată la Roma.

Distincţiile conferite de preşedintele Camerei Deputaţilor, Gianfranco Fini, vor avea ca protagonişti personalităţi româneşti şi italiene. Ceremonia va avea loc în 24 septembrie, în Sala de Conferinţe de la sediul Camerei. Din 1999, Asociaţia "Ageing Society - Osservatorio Terza Età", acordă anual premiile "International Life Award", care felicită public diverse personalităţi implicate în activităţi umanitare.

În cazul actriţei românce, juriul a luat în considerare intermedierea donaţiilor Giochi Preziosi făcute periodic în spitalele de pediatrie din România şi proiectul internaţional de solidaritate realizat împreună cu asociaţia umanitară "Seminţe de Pace", adresat copiilor instituţionalizaţi din Odorheiul Secuiesc. De asemenea, implicarea în politică a Ramonei Bădescu alături pe primarul Romei, Gianni Alemanno, a constituit un alt criteriu de selecţie.

Alături de Ramona Bădescu, va fi invitat pe podiumul distincţiilor şi Ovidiu Silaghi, Ministrul român pentru întreprinderi mici şi mijlocii, comerţ, turism şi profesii liberale. La ceremonia din 24 septembrie, printre alte personalităţi vor fi distinşi directorul cotidianului "La Repubblica", Enzio Mauro, şi preşedintele Institutului de Medicină Socială, Antonio Guidi.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite