Ramona Bădescu îi dă replica actriţei Ana Morariu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Odată cu prezenţa din ce în ce mai numeroasă în Pensinsulă a femeilor din showbizz, artistelor, actriţelor şi a altor prezenţe feminine aparţinând sferei divertismentului, inevitabil apar

Odată cu prezenţa din ce în ce mai numeroasă în Pensinsulă a femeilor din showbizz, artistelor, actriţelor şi a altor prezenţe feminine aparţinând sferei divertismentului, inevitabil apar şi polemicile, paradoxal, politice.

Într-un interviu acordat recent cotidianului “Corriere della Sera”, Ana Caterina Morariu, actriţa româncă stabilită în Italia, a criticat-o pe Ramona Bădescu, declarând că nu este cea mai îndreptăţită persoană în a reprezenta interesele românilor din Peninsulă.

În replică, aceasta din urmă a declarat în exclusivitate pentru „Adevărul”: “Am citit articolul şi doresc să-i spun actriţei Ana Morariu că nu prin polemici de acest fel se contribuie la creşterea imaginii României în Italia.

Îi doresc actriţei ca prin muncă şi sacrificiu să ajungă unde am ajuns eu, pentru că nu e puţin lucru să fii consilierul primarului Romei. Sunt mândră să reprezint interesele românilor în Italia”, spune Ramona Bădescu.

Pentru cele două luni şi jumătate de când este consilierul primarului Romei, Ramona Bădescu se declară mulţumită de activitatea pe care o desfăşoară. Ea a propus o serie de proiecte a căror beneficiari ar fi românii din Peninsulă.

“Sunt activităţi pe care le desfăşor în mod gratuit. Lucrez mult şi sunt cu sufletul împăcat că fac tot ceea ce îmi stă în putinţă pentru românii de aici. Actriţei Ana Morariu îi doresc mult succes şi pot să-i spun că nu cred că prin polemici de genul acesta se poate construi ceva”, concluzionează Ramona Bădescu.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite