Ramona Bădescu: "Napoleon era mic copil, în comparaţie cu Berlusconi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa româncă Ramona Bădescu a acordat un interviu ziarului italian "Il Giornale", în care a făcut publice unele dintre motivele care au facut-o să candideze pentru funcţia de consilier

Actriţa româncă Ramona Bădescu a acordat un interviu ziarului italian "Il Giornale", în care a făcut publice unele dintre motivele care au facut-o să candideze pentru funcţia de consilier local la Roma. Scrutinul va avea loc în 13-14 aprilie. Vedeta îl va susţine Gianni Alemanno, din coaliţia de dreapta, Poporul libertăţii, fiind a doua pe Lista Civică.

Ramona a declarat că dorinţa sa este aceea de a îmbunătăţi imaginea românilor în Italia. "Eu am susţinut mereu, cu mândrie, că sunt româncă. Sunt cetăţean italian de 12 ani, şi sunt o femeie norocoasă. Cred că majoritatea cetăţenilor români reprezintă un izvor de bogăţie culturală pentru Italia. România este foarte frumoasă, este asemănătoare Italiei".

"Vreau restaurante deschise până târziu"

"Eu sunt pentru iniţiativa liberă. Am trăit atâta timp sub un regim comunist extrem şi stiu ce înseamnă. Libertatea, în schimb, este un cuvânt frumos, care ar trebui să-i responsabilizeze şi să-i facă să înţeleagă ce înseamnă respectul pe toţi cei care îl folosesc. Eu vreau să se înţeleagă că în Italia sunt foarte mulţi străini care lucrează din greu, respectând legile, producând venit şi plătind taxele. Aceştia nu au nici o dificultate să se recunoască în politica de centru-dreapta", a adăugat Ramona jurnaliştilor italieni.

De asemenea, românca a spus că vrea ca Roma să fie un oraş mai internaţional, cu o scenă culturală la înălţime şi cu restaurante deschise până tărziu.

Ramona a declarat că, deşi este o artistă, este foarte modestă, pentru că a primit o educaţie sănătoasă şi are respect pentru muncă şi bani: "Merg singură să-mi fac cumpărăturile şi urăsc risipa."

Despre Silvio Berlusconi, actriţa româncă spune că a uimit-o cu bunătatea lui şi cu modul lui de a vorbi cu toţi la fel, de la femeia de serviciu, până la directorul general: "Avem nevoie de persoane carismatice aşa cum este el. Napoleon era mic copil, în comparaţie cu Berlusconi".

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite