Prostituţia, la masculin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prostituţia, la masculin
Prostituţia, la masculin

În ultimul timp, tinerii români au descoperit că pot obţine venituri însemnate vânzându-şi trupul Obiectiv turistic pe timpul zilei, Piaţa Repubblica din centrul capitalei italiene

În ultimul timp, tinerii români au descoperit că pot obţine venituri însemnate vânzându-şi trupul

Obiectiv turistic pe timpul zilei, Piaţa Repubblica din centrul capitalei italiene devine noaptea punct de interes pentru bărbaţii în căutare de plăceri homosexuale.

Cei care sunt dispuşi să le ofere se adună în grupuri şi aşteaptă. Unul dintre aceştia este Eric. Originar din Cluj, spune că are 22 de ani şi un oarecare renume în cercurile clienţilor homosexuali. Cu toate că practică "profesia" de 5 ani, Eric se declară heterosexual convins. El îşi abordează clienţii la terase, în restaurante sau chiar pe stradă dacă îi "citeşte" că sunt în căutare de senzaţii tari.

Au lăsat italienii fără clienţi

Dacă în urmă cu zece ani Piaţa Repubblica era populată de către italienii săraci din sud, în prezent, ei au fost înlocuiţi de români. Conaţionalii noştri au reuşit să îşi creeze un cerc de clienţi fideli, în special homosexuali peste 50 de ani, care plătesc între 30 şi 50 de euro pentru un raport sexual.

"Nu ai spune că italienii sunt tocmai catolici la ce fantezii au. Am şi clienţi căsătoriţi, care nu mai sunt atraşi de soţiile lor şi apelează la noi. Cunosc mulţi care frecventează şi travestiţi sau transsexuali.

Actele sexuale se consumă oriunde: în parc, în toaletele restaurantelor, la cinematografele pentru adulţi sau în hotelurile din centru. Asta îi şi atrage la noi: suntem deschişi la orice şi practicăm preţurile cele mai bune. Cu cât eşti mai tânăr şi arăţi mai bine, cu atât câştigi mai mult", spune Eric.

Pasivii, mai bine plătiţi

În nopţile bune se câştigă şi 300 de euro. Eric susţine că, de când practică acest job, nu a acceptat niciodată rolul de pasiv. "Sunt mulţi români care, deşi nu sunt homosexuali, fac jocul clientului şi devin pasivi în schimbul a 100-150 de euro", continuă tânărul.

Printre "prostituate", românii se fac remarcaţi cu uşurinţă. Îşi manifestă masculinitatea prin dialoguri deocheate, stridente, care să atragă atenţia. Unii primesc un apel telefonic şi se îndepărtează discret. Alţii sunt abordaţi direct, de pe stradă, în văzul trecătorilor.

Cei mai norocoşi reuşesc chiar să câştige o cină la fast-foodul din apropiere, ca bonus pentru prestaţie. La trei străzi de piaţă este comisariatul Esquilino, iar poliţiştii patrulează din când în când, cu maşina. Dar, atât timp cât băieţii nu sunt prinşi în flagrant sau când primesc banii, nu există dovezi pentru a fi acuzaţi de prostituţie şi nu pot fi reţinuţi de către forţele de ordine.

"Nu ai spune că italienii sunt tocmai catolici la ce fantezii au. Am şi clienţi căsătoriţi, care nu mai sunt atraşi de soţiile lor şi apelează la noi. Cunosc mulţi care frecventează şi travestiţi sau transsexuali.
Eric, prostituat

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite