Procesul ciobanilor români care au jefuit doi olandezi începe în februarie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procesul celor doi ciobani români, Andrei Vasile Bohuş (20 ani) şi Paul Petre (32 ani), care în 22 august 2008 au agresat şi jefuit doi turişti olandezi, a fost fixat pe 5 februarie

Procesul celor doi ciobani români, Andrei Vasile Bohuş (20 ani) şi Paul Petre (32 ani), care în 22 august 2008 au agresat şi jefuit doi turişti olandezi, a fost fixat pe 5 februarie 2009.

Victimele, un bărbat şi o femeie, în vârstă de 54 şi respectiv 52 de ani, efectuau un tur al Europei pe bicicletă şi s-au oprit la marginea Romei pentru a se odihni.

Ei le-au cerut voie celor doi ciobani, care aveau acolo stâna, să-şi instaleze corturile în zonă. După ce s-au arătat deosebit de amabili cu turiştii, românii i-au bătut pe olandezi şi le-au furat suma de 1500 de euro. Nemulţumindu-se cu atât, brutele au violat-o pe femeia în vârstă de 52 de ani.

Ciobanii au fost prinşi de forţele de ordine la numai o zi după săvârşirea agresiunii şi au fost arestaţi sub acuzaţia de viol, vătămare corprorală gravă şi tâlhărie.

Cei doi români vor fi judecaţi în procedură de urgenţă, iar prima înfăţişare din cadrul procesului lor va avea loc în data de 5 februarie.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite