Primăriile bagă mâna în buzunarele prostituatelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anomaliile recentului Decret al Siguranţei Publice încep să dea bătăi de cap "profesionistelor" celei mai vechi meserii din lume. Practic, prostituatele din Italia pot fi amendate pentru

Anomaliile recentului Decret al Siguranţei Publice încep să dea bătăi de cap "profesionistelor" celei mai vechi meserii din lume. Practic, prostituatele din Italia pot fi amendate pentru ţinută indecentă, iar după semnarea procesului verbal, rămân în continuare pe trotuar în aşteptarea clienţilor.

Conform noilor dispoziţii, primăriile, prin intermediul poliţiei locale (comunitare) pot da amenzi pentru "acte considerate periculoase social". Interpretând în mod propriu această dispoziţie, primăria din Villorba (la 40 de kilometri nord de Veneţia) a amendat două prostituate românce cu 450 de euro de fiecare, pentru ţinută considerată indecentă.

Aceiaşi poliţişti au mai tăiat trei procese verbale, pentru tot atâţia clienţi, doi italieni şi un extracomunitar, vinovaţi de a fi oprit maşina la marginea străzii pentru a negocia preţul unei prestaţii sexuale.

Solicitată de presa locală să comenteze cele întâmplate, primăriţa din Villaorba, Liviana Scattolonm, a comentat doar aspectul financiar al problemei, menţionând că unul dintre cei amendaţi s-a prezentat la primărie, ca să ceară plata în rate a amenzii.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite