Primăria Romei, parte civilă în procesul celor doi ciobani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Romei se va constitui parte civilă în procesul împotriva celor doi ciobani care au agresat cuplul de turişti olandezi în urmă cu o săptămână la periferia Romei. Anunţul

Primăria Romei se va constitui parte civilă în procesul împotriva celor doi ciobani care au agresat cuplul de turişti olandezi în urmă cu o săptămână la periferia Romei. Anunţul a foct făcut ieri de către primarul Capitalei, Gianni Alemanno..

Edilul şef vrea astfel să "reafirme condamnarea absolută a oraşului Roma împotriva celor doi delincvenţi, şi să garanteze că procesul se va desfăşura corect".

Prin constituirea sa drept parte civilă - a adăugat primarul - ''oraşul Roma afirmă în forma cea mai solemnă totala sa mobilizare în apărarea integrităţii demnităţii oricărei femei şi a oricărui bărbat care trăieşte sau care este oaspete pe teritoriul oraşului''.

Această declaraţia vine după ce inţial Alemanno îi acuzase pe cei doi turişti olandezi că au fost imprudenţi pentru că şi-au instalat cortul "într-un loc uitat de lume şi de Dumnezeu".

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite