Primăria din Lecce sprijină întreprinzătorii imigranţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iniţiativa administraţiei comunale Lecce (sudul Italiei) de favorizare a întreprinzătorilor străini şi a persoanelor dezavantajate va fi prezentată oficial în 28 aprilie, de la 11.30. Este

Iniţiativa administraţiei comunale Lecce (sudul Italiei) de favorizare a întreprinzătorilor străini şi a persoanelor dezavantajate va fi prezentată oficial în 28 aprilie, de la 11.30. Este vorba despre o acţiune de susţinere şi încurajare a înfiinţării întreprinderilor individuale şi a societăţilor de producţie. Accentul este pus pe sectorul artizanal, al serviciilor şi pe domeniul cultural, necesare revitalizării economice şi sociale în această zonă.

Anunţul se adresează celor dezavantajaţi şi cu risc de excludere socială, şomerilor, femeilor şi imigranţilor cu acte în regulă. Sunt prevazute două tipuri de contribuţii: unul de susţinere a veniturilor întreprinzătorilor (5.000 de euro pentru firmele individuale şi 3.000 de euro pentru oricare membru în cazul unei societăţi) şi un altul de costruire a societăţii (până la 70% pentru o cheltuială de maximum 17.500 de Euro). Ultimul termen de prezentare a cererii este 28 aprilie.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite