Prima femeie din Italia arestată pentru hărţuire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără în vârstă de 22 de ani a terorizat timp de un aproape 12 luni un vecin de cartier cu mii de mesaje şi telefoane pe mobil.

Tânăra italiancă a fost arestată de carabinierii din Torino după ce băiatul în vârstă de doar 15 ani, sătul de insistenţele ei, a depus plângere la poliție. Ea s-a justificat spunând că este mereu singură şi că îi este greu să-şi facă prieteni.

Insistențe acesteia au apărut încă din 2008, când, împotriva lipsei de reacție a minorului, spunea că doreşte să devină amici. După câtva timp, aceste cereri au devenit din ce în ce mai dese: acum o sătpămână, băiatul a gasit pe telefonul mobil 130 de apeluri de la tânără. Din plângerea făcută carabinierilor, reiese că italianca şi victima hărţuirilor locuiau în acelaşi cartier, şi că fata ajunsese să-l urmărească peste tot.

Îl aştepta în faţa casei şi la ieşirea de la şcoală, descoperise chiar şi unde locuiau bunicii lui. De la cadouri (o jucărie de pluş pe care i-a dăruit-o de Crăciun) a trecut la ameninţări verbale şi fizice, până cănd băiatul nu a mai putut suporta şi a denunţat-o. Agresoarea este prima femeie arestată pentru delictul de hărţuire, introdus în codul penal italian în luna februarie a acestui an.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite