Pot colosal la loteria italiană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai mare câştig din lume la loto în prezent, conform presei italiene, ar putea fi acordat în această seară, la Super Enalotto, fratele mai bogat al jocului românesc „6 din 49”.

Italienii pun la bătaie 127,7 de milioane de euro pentru extragerea de azi. Combinaţia câştigătoare întârzie să apară din august 2009, astfel că reportul a ajuns să fie pe locul doi în istoria celor mai mari câştiguri ale loteriei italiene. Recordul a fost de 147.807.299 de euro şi a fost acordat la 22 august 2009, înainte de strângerea actualului report.

Cea mai ieftină variantă la loto costă un euro, iar câştigătorul marelui premiu trebuie să ghicească şase numere din 90. Mai nou, se poate juca şi online la www.superenalotto.com. Pe mulţi români însă nu pare să-i fi prins „febra" acestui mult râvnit premiu.

„Nu cred că un asemenea câştig m-ar face mai fericit, sunt obişnuit să muncesc şi să-mi câştig drămuit liniştea şi împăcarea în mijlocul familiei mele", spune Grigore Tomşa (32 de ani), din Satu Mare. Alături de el, la Prima Porta, la periferia de nord a Romei, alţi români spun că preferă să nu cheltuiască bani pentru acest joc. „Sunt bătrân acum, nici măcar nu ştiu să număr atâţia bani", spune Ioan Boantă (54 de ani), din Făgăraş.

Nici la Torino lucrurile nu diferă mult. Marius Moraru (32 de ani) din Bacău, muncitor pe un şantier, ne spune: „Am jucat de câteva ori, dar aş fi preferat să nu arunc banii degeaba". Puţin mai optimistă, Monica Vrancea (43 de ani), din Galaţi, zice: „Pariez mereu câte un euro şi visez cu ochii deschişi ce aş putea face cu banii. Cu siguranţă m-aş întoarce la copiii mei".(A contribuit Delia Coşereanu)

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite