Poliţişti români patrulează în Padova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi poliţişti români din Arad sunt în misiune, pentru o lună, în oraşul Padova (Regiunea Veneto, nordul Italiei). Costul total al acestei misiuni se ridică la 8.500 de euro şi va fi

Doi poliţişti români din Arad sunt în misiune, pentru o lună, în oraşul Padova (Regiunea Veneto, nordul Italiei).

Costul total al acestei misiuni se ridică la 8.500 de euro şi va fi suportat de Primăria oraşului gazdă. Cheltuielile se vor distribui astfel 1.000 de euro pentru plata fiecăruia, la care se vor adăuga chletuielile de călătorie, masă şi cazare.

Poliţiştii români vor fi în Padova în perioada 10 septembrie-10 octombrie. Misiunea acestora este de comun acord stabilită de către Primăria Padovei şi Poliţia judeţeană Arad. Ei îi vor învăţa pe colegii lor italieni cum să combată microcriminalitatea specifică Europei de Est şi cum să gestioneze problema taberelor de rromi proveniţi din zona Timişoara.

Cei doi poliţişti aleşi pentru acest program vorbesc fluent limba italiană, sunt specializaţi în lupta împotriva criminalităţii şi vor ţine cursuri despre microcriminalitate, înainte de deschiderea anului şcolar 2008-2009 la Facultatea de Poliţie din Padova.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite