Petrică a salvat un pui de cămilă albă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În rezervaţia Safari Park, din Abruzzo, Italia, s-a născut zilele trecute un pui de cămilă albă, specie aparţinând zonelor Asiei Centrale, găsindu-se în mod special în Mongolia. Dar

În rezervaţia Safari Park, din Abruzzo, Italia, s-a născut zilele trecute un pui de cămilă albă, specie aparţinând zonelor Asiei Centrale, găsindu-se în mod special în Mongolia. Dar ineditul nu constă în raritatea speciei sau în provenienţa acesteia, ci în modul în care puiul de cămilă a venit pe lume.

Naşterea sa a fost o aventură ce risca să se transforme în dramă, deoarece poziţia sa era întoarsă, existând mari şanse de a muri sufocat, în timpul naşterii. "Din fericire, puiul a fost asistat de unul dintre îngrijitorii noştri de animale, Petre, un român, care l-a ajutat să se nască", declară directorul parcului, Roberto Bellucci.

Astfel, puiului i se va da numele salvatorului, probabil forma de diminutiv a acestuia: Petrică sau Petrino, în versiunea sa italiană. De obicei, noilor născuţi li se dă un nume ales de către copiii ce vizitează rezervaţia, de acestă dată excepţia fiind făcută ca gest de recunoştinţă faţă de salvator.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite