Perspectiva şomajului îi înnebuneşte pe italieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Perspectiva şomajului îi înnebuneşte pe italieni
Perspectiva şomajului îi înnebuneşte pe italieni

În cursul nopţii de ieri, în jurul orei 04.00, un italian fără loc de muncă şi-a masacrat întreaga familie şi apoi a încercat să se sinucidă.

Acesta şia omorât soţia (45 de ani) pe cei doi fii cu vârstele de 20 şi respectiv de 16 ani şi pe proprietara casei în care trăiau. Italianul, în vîrstă de 47 de ani din oraşul Reggio Emilia, a încercat să se sinucidă după ce şi-a măcelărit familia înghiţind somnifere cu alcool. Înainte să cadă în inconştienţă, acesta a alertat forţele de ordine cărora le-a mărturisit tot ce făcuse, prin telefon.  Apoi s-a aruncat de la fereastră şi în momentul de faţă se află în comă.

Motivul principal pentru care italianul şia omorât familia este, se pare, faptul că de doi ani se afla în şomaj şi nu reuşea să găsească un loc de muncă. Potrivit carabinierilor, bărbatul nu are un trecut violent şi nu a fost niciodată reclamat pentru violenţă.  Acesta nu este singurul caz de acest gen din ultima lună.

Află pe adevarul.it mai multe detalii despre fenomenul crimelor în familie din cauza pierderii locului de muncă din Italia

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite