VIDEO Patru români s-au filmat violând o femeie, în Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Românii noştri îngrozesc din nou Italia. Patru bărbaţi au sechestrat şi violat o bulgăroaică luni noaptea. Ei nu s-au mulţumit doar cu atât, aşa că s-au filmat cu telefoanele mobile în timpul violului, pentru a se putea lăuda cu fapta lor.

Victima a fost răpită în nordul Romei, în acea seară, potrivit agenţiei ANSA. Femeia a fost obligată să se urce într-o maşină. Nerăbdători să îţi satisfacă "poftele", cei patru români au bătut-o şi au violat-o chiar în maşină. În acelaşit timp, violatorii filmau cu telefoanele mobile întreaga scenă.

Femeia venise în Italia să muncească. Avea de gând să se întoarcă acasă, în Bulgaria de Sfânta Maria. Aşa că s-a dus la aeroport pentru a-şi cumpăra bilete. Pentru că nu şi-a găsit nicio cursă, a mers la Gara Centrală din Roma. Era 2 dimineaţa. La o oră atât de târzie, nu era nimeni în staţia de trenuri.

A fost momentul perfect pentru cei patru români. Au luat-o cu forţa şi au dus-o într-o localitate de lângă Roma, la Riano. Coşmarul femeii a durat o noapte întreagă. Bulgăroaica a fost bătută, violată şi obligată să consume băuturi alcoolice.

Femeia a reuşit să scape abia dimineaţa. Înainte de a pleca, a luat şi telefonul mobil al unuia dintre violatori. Poliţia a reuşit astfel să-i prindă mai repede pe cei patru agresori. Românii au fost arestaţi şi riscă ani buni de închisoare.

Vezi VIDEO

image
Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite