Patru români, morţi de Paşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medicii nu au reuşit să-l mai salveze pe motociclistul de pe targă (stânga)
Medicii nu au reuşit să-l mai salveze pe motociclistul de pe targă (stânga)

Motocicliştii ajung tot mai des victime ale accidentelor în Italia. Tragediile nu i-au ocolit nici pe conaţionalii din Spania. Doi români au murit în accidente de motocicletă de la începutul acestei săptămâni, iar alţi trei au decedat de la începutul acestui an în Peninsulă.

Vieţile a doi români au fost curmate în urmă cu două zile în accidente de motocicletă petrecute în Italia, după ce alţi doi conaţionali au decedat de la începutul acestui an în împrejurări asemănătoare.

Cosmin Constantin Caseriu, de 25 de ani, era rezident în Valcamonica, Gianico - provincia Brescia. El şi-a pierdut viaţa luni, în jurul orei 17.30. Tragedia s-a petrecut în centrul localităţii Endine Gaiano, situată la 33 de kilometri de Bergamo. Potrivit primelor constatări, este posibil ca tânărul să se fi izbit de bordură, iar în urma pierderii controlului motocicletei, a lovit frontal stâlpii care delimitează trotuarul de carosabil. Investigatorii nu exclud însă ipoteza conform căreia motociclistul ar fi fost lovit lateral, din mers, de o maşină.

Tânărul era însoţit pe motocicletă de prietena lui. El a murit la doar câteva minute după accident. Prietena sa este în prezent internată la spitalul din localitate şi va ajuta poliţia să stabilească împrejurările exacte ale producerii accidentului, imediat ce starea de sănătate îi va permite.

Lovit de o maşină

Un alt român, Sebastian Balint (38 de ani), a fost victima unei coliziuni cu un Ford Focus condus de o italiancă. Accidentul a avut loc la Vittoria, la 13 kilometri de oraşul Ragusa. Potrivit „Il Giornale di Ragusa", tragedia s-a petrecut luni, în jurul orei 21.30, pe şoseaua Acate-Comiso. Românul conducea un scuter Kymco 150, când s-a izbit de maşina condusă de o femeie, rezidentă în Vittoria. Aceasta nu a suferit răni grave. În ciuda faptului că bărbatul a fost transportat de urgenţă la spital, viaţa lui nu a mai putut fi salvată, moartea survenind la ora 22.15.

Oamenii legii urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs tragedia, pe baza probelor de la locul accidentului. Din primele constatări, se poate presupune că motociclistul circula pe contrasens.

Zdrobiţi de un autobuz şcolar

Trei tineri cu vârste cuprinse între 20 şi 21 de ani, doi de naţionalitate română şi un algerian, au murit ieri într-un accident de circulaţie pe drumul naţional N-640, în apropierea localităţii Agolada (Galicia) din Spania. Autoturismul în care se aflau cei trei, un Citroen Xantia, cu numărul de înmatriculare C9209BL, era condus în momentul producerii accidentului de B. R. Hrişc. (21 de ani). Autovehiculul în care se aflau cei trei s-a lovit frontal de un autobuz şcolar care circula din direcţie opusă. Mihai Mateaş

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite