Patru români au fost arestaţi pentru că au ocupat abuziv un apartament

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un italian a găsit în casa sa patru români care au ocupat în mod abuziv apartamentul şi se foloseau de bunurile sale, de la mobilă până la utilizarea apei şi a curentului electric,

Un italian a găsit în casa sa patru români care au ocupat în mod abuziv apartamentul şi se foloseau de bunurile sale, de la mobilă până la utilizarea apei şi a curentului electric, realtează ediţia onilne a agenţiei "Omnia Press".

După ce şi-a dat seama că locuinţa sa a fost ocupată, bărbatul a denunţat totul carabinierilor din comuna sa, Barcellona Pozzo di Gotto, provincia Messina, regiunea Sicilia.

În timpul descinderii în apartamentul italianului au fost găsiţi patru români: Moldovan Răduţ, Lăcătuş Bazil, Dohotariu Ciprian şi Rezmiveş Minerva. Carabinierii au confirmat faptul că cei patru s-au folosit pentru câteva zile de toate bunurile cu care apartamentul era dotat. Cel mai bizar este faptul că nimeni nu şi-a dat seama de prezenţa "nedorită" a celor patru.

Românii au fost arestaţi sub acuzaţia de furt şi violare de domiciliu. Ei vor fi audiaţi la Tribunalul din comuna Bercellona Pozzo di Gotto.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite