Italia: Protest împotriva deputatului Brânză, a senatorului Badea şi a taxelor consulare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Staff-ul PIR s-a prezentat ieri în faţa consulatului de la Milano pentru a protesta împotriva taxelor consulare şi pentru a-i contesta pe deputatul William Brânză şi senatorul Viorel Badea.

Oficialităţile PIR (Partidul Identitatea Românească din Italia) au pichetat vineri sediul Consulatului General al României la Milano, înarmaţi cu bannere şi o staţie de amplificare pentru a protesta deopotrivă împotriva taxelor consulare şi a partidelor politice româneşti care se amestecă în politica italiană.

Citeşte şi:
Mai bine renunță la cetățenie decât să plătească noile taxe!

PIR: "Este jefuită munca românilor din afara ţării"

Mihai Muntean, secretarul naţional al PIR a vorbit românilor prezenţi în faţa consulatului despre importanţa implicării în viaţa politică. „Este important să ne gândim la muncă, dar trebuie să ne gândim şi la viitorul nostru, la drepturile noastre", a spus Muntean la microfon. Una dine principalele nemulţumiri ale staff-ului PIR este legată de mărirea taxelor consulare. Giancarlo Germani, preşedintele PIR a purtat la gât o pancartă pe care era scris „Taxa pe căsătorie 250 + 250 de euro. Ruşine!".

Vezi fotografii de la sit-in

Un al doilea subiect de nemulţumire majoră este legat de prestaţia politică a senatorului Viorel Badea şi a deputatului William Brânză. Cei doi au fost numiţi „trădători" într-un banner afişat între un semafor şi un stâlp. De asemenea, acelaşi banner mai cerea - în italiană - şi ieşirea partidelor politice româneşti din Italia („Fuori dal Italia i partiti della Romania", ortografia aparţine autorilor - n.r.).

Citeşte AICI cum s-au apărat cei doi politicieni români de acuzaţiile de trădare

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite