Ordonanţa amenzilor pentru prostituate se extinde în toată Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarii marilor oraşe italiene adoptă modelul Romei în privinţa combaterii prostituţiei de pe străzi. Ordonanţa de urgenţă dată de Gianni Alemanno care prevede amendarea atât a

Primarii marilor oraşe italiene adoptă modelul Romei în privinţa combaterii prostituţiei de pe străzi. Ordonanţa de urgenţă dată de Gianni Alemanno care prevede amendarea atât a prostituatelor cât şi a clienţilor a fost introdusă şi de către primăria din Cremona.

Prima razie a poliţiştilor din Cremona s-a soldat cu amendarea a 20 de prostituate din România, Bulgaria şi Albania. Cei 2.000 de euro obţinuţi din amenzi vor intra în bugetul local. Primarul oraşului, Costantino Rancati, a anunţat că ordonanţa va fi revizuită în funcţie de situaţia de la Cremona.

La Roma, aplicarea ordonanţei a intrat în vigoare din 16 septembrie. Potrivit textului, sunt pasibile de amendă fetele sau băieţii, îmbrăcaţi indecent, care aştepată pe un trotuar fără un motiv justificat. De asemenea, orice persoană care începe un dialog cu ei riscă să fie considerată client şi să fie amendată.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite