Neatenţia ucide copii români

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două drame, la o zi distanţă una de cealaltă, au avut ca protagonişti copii români. În ambele cazuri, moartea a survenit din cauza neatenţiei părinţilor. Un băiat de 16 ani a murit

Două drame, la o zi distanţă una de cealaltă, au avut ca protagonişti copii români. În ambele cazuri, moartea a survenit din cauza neatenţiei părinţilor.

Un băiat de 16 ani a murit strivit de tractorul pe care îl conducea, pe câmpul unde lucra tatăl său. Accidentul a avut loc în localitatea calabreză Pisticci, în sudul Peninsulei. Poliţia investighează motivul pentru care băiatul conducea acel tractor şi dinamica accidentului. Conform primelor constatări, se pare că maşina a intrat într-un şanţ, băiatul a căzut din scaun, după care a fost strivit.

Al doilea accident este cel al unei fetiţe de 18 luni ucisă din greşeală de tatăl ei. Acesta se întorsese de la lucru, pentru masa de prânz. În timp ce parca cu spatele, a lovit mortal copilul. Tatăl a oprit imediat maşina, alarmat de ţipetele mamei care a asistat la scenă. Din nefericire, intervenţia imediată a ambulanţei nu i-a salvat viaţa micuţei. În prezent, tatăl este anchetat de poliţia din Teramo şi va fi acuzat de ucidere din culpă.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite