Cadouri de la „Năzdrăvanii“ pentru orfanii din Vrancea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cadouri de la „Năzdrăvanii“ pentru orfanii din Vrancea
Cadouri de la „Năzdrăvanii“ pentru orfanii din Vrancea

Asociaţia „Vocea Românilor“ de la Roma şi trupa de muzică etno „Năzdrăvanii“ au donat rechizite şcolare şi aparate electrocasnice pentru trei orfelinate din România. Obiectele au fost cumpărate cu banii câştigaţi din vânzarea CD-urilor formaţiei.

Copiii de la orfelinatele din Dumbrăveni, Odobeşti şi Păuneşti (judeţul Vrancea) au primit de la membrii asociaţiei din Roma rechizite şcolare, ghiozdane şi dulciuri.

Preşedintele asociaţiei, Iulian Manta, a donat câştigul obţinut din vânzarea a 1.000 de CD-uri ale trupei „Năzdrăvanii“ micuţilor orfani din România. „M-au impresionat copiii care spun că părinţii i-au adus la orfelinate pentru că au emigrat în Italia sau Spania. Pentru ei, a fost impresionant să primească daruri din ţara unde locuiesc părinţii“, ne-a mărturisit Iulian Manta.

Colaborarea trupei „Năzdrăvanii“ cu asociaţia a început în 2007, când tinerii au fost invitaţi să susţină un concert în Italia.

În primele două seri ale spectacolului, s-au vândut 400 de CD-uri. Preţul a fost de cinci euro pentru un CD şi, astfel, toţi românii care au cumpărat albumul au donat bani orfelinatelor. În decembrie 2009, trupa va înregistra un nou album, iar o parte a banilor din vânzări va fi donată azilelor de bătrâni din România.

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite