Milano: Românii, în topul agresorilor de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"La Milano, conform datelor Poliţiei Muncipale, aproximativ şapte incidente stradale din 100 sunt cauzate de şoferii beţi. De aceea, dacă voi fi ales, voi prezenta Senatului o propunere de

"La Milano, conform datelor Poliţiei Muncipale, aproximativ şapte incidente stradale din 100 sunt cauzate de şoferii beţi. De aceea, dacă voi fi ales, voi prezenta Senatului o propunere de lege care să-i acuze pe şoferii care conduc băuţi sau fără permis şi provoacă accidente, de omor voluntar, în loc de omor din culpă", a declarat recent Riccardo De Corato, viceprimarul oraşului Milano.

"Problema alcoolului priveşte în mare majoritate comunitatea străinilor. În cinci luni, din august şi până în decembrie 2007, poliţia Municipală a înregistrat 222 de încălcări ale regulamentului rutier, făcute de comunitari sau extracomunitari în stare de ebrietate sau sub influenţa stupefiantelor. Acest lucru înseamnă că la Milano, în fiecare zi, poliţiştii opresc cel puţin un imigrant care conduce băut sau drogat."

De asemenea, De Corato spune că imigranţii români au ieşit în evidenţă cu multiple agresiuni asupra poliţiştilor, înregistrându-se 18 astfel de cazuri, în această perioadă. "Persoanele care vin din România, conform datelor Poliţiei Muncipale, sunt pe primul loc la jafuri, furturi, distrugeri, invadare de terenuri şi clădiri şi opunere de rezistenţă faţă de un om al legii .

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite