Milano: prima participare a României la Târgul Internaţional de Încălţăminte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţi ai ministerul pentru IMM-uri, Comerţ, Turism şi Profesii libere, alături de cei ai Consulatului României din Milano au susţinut financiar participarea ţării noastre la

Reprezentanţi ai ministerul pentru IMM-uri, Comerţ, Turism şi Profesii libere, alături de cei ai Consulatului României din Milano au susţinut financiar participarea ţării noastre la Micam Shoevent - Târgul de încălţăminte şi marochinărie, colecţia toamnă-iarnă 2008-2009. În capitala modei au fost prezente şapte firme româneşti din Iaşi şi Bucureşti, care au expus pe şase standuri. Designul a fost asigurat de Adrian Pârvu, organizatorul din partea României, împreună cu designerul de încălţăminte Mihaela Glăvan.

"Suntem în Milano pentru prima dată. Am avut reacţii pozitive din partea vizitatorilor. Mulţi cumpărători au fost surprinşi de produsele Made in România. Ne-am prezentat cu modele unicat, lucrate de mână, pantofi de design, nu de serie", susţine Mihaela Glăvan.

Consulatul din Milano s-a arătat dispus să sprijine firmele participante prin oferirea de spaţii pentru manifestările de modă, în cadrul instituţiei.

(Dana Viţelaru)

Europa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite